• Unitas '63 F-jeugd tijdens handbaltoernooi bij Saturnus '72

  10 mrt 2024
 • Afgelopen zaterdag 2 maart reisden de jonge talenten van Unitas '63 F-jeugd naar Saturnus '72 in Barendrecht voor een handbaltoernooi. Het team, bestaande uit enthousiaste spelers onder leiding van gedreven coaches, nam deel aan een middag vol spel en sportiviteit tegen de F1 en F2 teams van Saturnus '72 en de F1 van Savosa.


  De F-jeugd is onze jongste (7-8 jaar) jeugd. De jongens en meisjes ontdekken spelenderwijs het spel. Na elke wedstrijd mogen alle kinderen om de beurt op het doel schieten (shoot outs) en staan daarmee ook allemaal zelf een keer op doel. Op deze manier halen alle kinderen plezier uit de wedstrijd. Omdat de F-jeugd wedstrijden speelt van 20 minuten spelen zij hun wedstrijden altijd in toernooivorm. Eén keer in de 3 á 4 weken organiseert een van de verenigingen een toernooi. Dit keer bij Savosa in Barendrecht.


  De spelers genoten van een middag vol wedstrijden en andere spelelementen, waarbij sportiviteit en fair play centraal stonden. Het handbaltoernooi biedt spelers de kans om waardevolle ervaringen op te doen op het handbalveld.

  E1 en DB1

  Na het toernooi speelden ook de E1 en DB1 teams van Unitas '63 in Barendrecht tegen Savosa. Beiden hebben goede wedstrijden gespeeld, maar lieten de winst achter in Barendrecht. De E1 speelde tegen een gelijkwaardige tegenstander die net iets beter wist af te ronden.


  Is handbal iets voor uw kind? De F-jeugd traint op dinsdagavond van 17:30 tot 18:30 uur in de Olympiahal in Maassluis. Train gerust een keertje mee. 

 • Meer nieuws

  12 van pagina 12