• Teams en training

  Handbal is een populaire sport in Nederland dat door jongens en meisjes wordt gespeeld. In Maassluis speel je handbal bij Unitas '63 met seniorenteams voor heren en dames en jeugdteams al vanaf 7 jaar.

  De jongste jeugd speelt gemengd. Vanaf de C-jeugd zijn er jongens- en meisjesteams. Op deze pagina lees je welke teams er zijn en op welke dagen en tijdstippen zij trainen. • Jeugdhandbal

  Kinderen tot en met 12 jaar spelen handbal op een andere manier dan het volwassen handbal. De regels zijn per categorie aangepast om het spel beter te laten aansluiten bij de belevingswereld en bewegingsdrang van de kinderen. Plezier en veelzijdig bewegen staan altijd centraal. De verschillende speelwijzen in F-, E- en D-jeugd werken stap voor stap richting het volwassen handbalspel.

  Bij de F-jeugd speel je bijvoorbeeld op een klein veld, met kleine doeltjes en mag je bij fouten altijd een nieuwe poging wagen. Bij de E-jeugd ga je naar een groter veld en kiest iedere speler een tegenstander uit om de bal van te veroveren op de eigen helft. Bij de D-jeugd mag je de bal over het hele veld veroveren. Lees meer over de speelwijzen bij verschillende leeftijden bij de teams. 

 • Ons heren- en damesteam trainen op dinsdagavond in de zaal en tijdens het veldseizoen op donderdagavond. Beide teams bestaan uit spelers die al langer handballen of vroeger hebben gehandbald en spelers die de sport later hebben ontdekt.

  Lijkt het je leuk om te handballen? Onze teams staan open voor (oud)handballers. Kom vooral een keer kennis maken tijdens een training en kom erachter of handbal en ons team bij je past.