• Senioren: dames- en herenteam

  Bij Unitas'63 zijn 2 seniorenteams: een herenteam en een damesteam. Beide teams trainen op dinsdagavond op het veld en in de zaal. Heb je vroeger gehandbald en lijkt het je leuk om mee te spelen? Neem dan vooral contact op via info@unitas63.nl of schrijf je in via onze website. Je bent altijd welkom om een keertje mee te trainen, ook als je geen handbalervaring hebt.

  Trainingstijd veld: donderdag 20:15 - 21:30 uur
  Trainingstijd zaal: dinsdag 21:00 - 22:00 uur

 • Handbal is een populaire sport in Nederland. Dat merken we bij Unitas '63 ook. Onze vereniging en het aantal teams binnen de jeugdhandbal groeit. Naast jeugdhandbal is er ook een senioren damesteam en een senioren herenteam. 

  De kern van het spel wordt gevormd door 2 belangrijke regels: de bal mag niet met het onderbeen en de voet worden gespeeld en een speler mag met de bal in de hand maar drie passen doen, dan moet hij hem op de grond stuiten of afspelen. Lees meer over de spelregels op handbal.nl.

  De zaalcompetitie spelen we in de Olympiahal en de veldcompetitie op het handbalveld bij MSV '71 in Maassluis. Lees meer over onze vereniging.