• Scheidsrechters in het zonnetje bij thuiswedstrijden

  2 okt 2023
 • Afgelopen zaterdag 30 september speelden al onze ingeplande teams een thuiswedstrijd. Een mooi handbalweekend én de perfecte gelegenheid om de scheidsrechters - want het was de Week van de Scheidsrechter - in het zonnetje te zetten. 

  We ontvingen zaterdag 2 teams van S.C. Twist uit Vlaardingen, 2 teams van HV ETC uit Hoogvliet en 2 teams van DIOS uit Den Hoorn. De allereerste wedstrijden werden gespeeld door de jongens en meisjes van de E-jeugd. Het scorebord bij de E-jeugd wordt nooit bijgehouden, want het draait vooral om een leuke wedstrijd. Na afloop schieten alle spelers om de beurt op het doel en staan daarmee ook allemaal een keer op doel tijdens de shoot out. 

  Foto credits: Chris Kalkman

 • De D1 verloor nipt met 10 - 11 van ETC, waarna de dames C1 een mooie wedstrijd afsloten met een overwinning op DIOS (16 - 13). Nadat de heren C1 een zware wedstrijd hadden en verloren van DIOS, sloten de dames van de B1 de dag af met een verdiende overwinning op ETC met 3 punten verschil (13 -10). Als we terugkijken was het vooral een dag met mooie wedstrijden.

  En omdat het deze week de ‘Week van de Scheidsrechter’ was, werden alle scheidsrechters na de wedstrijd in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet. ‘De Week van de Scheidsrechter’ is een sportbreed initiatief waarbij scheidsrechters massaal worden bedankt voor hun inzet. Want zonder scheidsrechters, geen wedstrijden.

  Dus bij deze nog een extra shout out naar al onze scheidsrechters: scheids bedankt!