• Jeugdscheidsrechters H.V. Unitas ‘63 geslaagd!

    22 nov 2023

  • Maar liefst 11 van onze jeugdleden zijn geslaagd voor de cursus jeugdscheidsrechter en 2 andere leden hebben de theorie voor de cursus verenigingsscheidsrechter gehaald. Gefeliciteerd! 

    De opleiding jeugdscheidsrechter van het Nederlands Handbal Verbond (NHV) is bedoeld voor jeugdleden die de eerste stappen willen zetten als scheidsrechter. Met dit certificaat in handen mogen zij de wedstrijden van de E- en D-jeugd leiden. Ze hebben geleerd hoe ze een wedstrijd moeten begeleiden en welke beslissingen je tijdens een wedstrijd neemt. Een prachtige aanwinst voor de vereniging: want zonder scheidsrechters, geen wedstrijden.

  • De leden die hun theorie voor de cursus verenigingsscheidsrechter van Nederlands Handbal Verbond (NHV) hebben gehaald, gaan door voor het echte werk: ervaring opdoen bij wedstrijden van de C-, B- en A-jeugd of senioren in de breedtesport. Hiermee bereiden ze zich voor op hun Proeve van Bekwaamheid om vervolgens officieel verenigingsscheidsrechter te worden. Veel succes!

    Het is mooi om te zien hoe betrokken onze leden zijn. We draaien namelijk op mensen die zich vrijwillig inzetten. Mede dankzij deze vrijwilligers maakt het mogelijk om te handballen in Maassluis!

    Is handbal iets voor jou? Train dan gerust een keertje mee. Meld je aan via unitas63.nl/proeftrainen.