• Handbaltoernooi voor de jongste jeugd van Unitas ‘63

  2 feb 2023
 • De jongste jeugd van handbalvereniging Unitas ‘63 speelde afgelopen
  zondag een toernooi in de Olympiahal. Naast wedstrijden tegen Feyenoord, S.C. Twist en HVOS organiseerde Unitas ‘63 leuke andere spel- en knutselactiviteiten voor de kinderen.

  Om 9:00 uur stonden de +/- 35 kinderen van de vier verenigingen voor de deur van de Olympiahal om deel te nemen aan het toernooi. De dames van de C-jeugd stonden klaar om de wedstrijden, spel- en knutselactiviteiten te begeleiden en de tribune zat lekker vol met ouders, broertjes, zusjes en andere supporters om aan te moedigen. De kinderen hebben echt een leuke - en vooral sportieve - ochtend gehad.

  Om de beurt organiseert één van de verenigingen een toernooi bij hun eigen vereniging. Aangezien de F-jeugd wedstrijden speelt van 20 minuten is het fijn om meerdere wedstrijden op een ochtend te spelen. Dit keer was Unitas ‘63 aan de beurt om een sportieve ochtend te organiseren. Het volgende toernooi staat gepland op 26 november bij Feyenoord.

  De F- jeugd is de jongste (7-8 jaar) jeugd van handbalvereniging Unitas ‘63 en traint op dinsdagavond van 18:00 tot 19:00 uur. Is handbal iets voor uw zoon of dochter? Train dan gerust een keertje mee. Kijk eens op kiesvoorsportmaassluis.nl of mail naar communicatie@unitas63.nl voor meer informatie.