• Handbalkamp 2024 op eigen camping

    5 jul 2024
  • Afgelopen weekend organiseerden we het jaarlijkse handbalkamp voor de jeugd van Unitas '63. Voorgaande jaren vond het kamp plaats bij Scouting Maasland. Dit jaar besloten we het kamp dichter bij huis te organiseren. Grote tenten werden opgezet op ons eigen terrein bij Sportpark Maassluis, waardoor we een eigen camping creĆ«erden.

    En bij een eigen camping hoort natuurlijk ook entertainment. Met een vol programma vervelen de campinggasten zich geen minuut. Voor de vrije uren waren er spellen zoals Twister, Mikado, Bungee Ballen en boter, kaas en eieren uitgestald. Voor vrijdagavond was er Levend Stratego, een foto WhatsApp-spel, een bonte avond, een talentenjacht en bingo georganiseerd. 

    Zaterdagochtend vertrokken alle kampgangers op de fiets naar zwembad Dol-fijn in Maassluis, waar ze veel hebben gezwommen. De middag stond in het teken van een vossenjacht. De dag werd afgesloten met lasergamen en een gezellig kampvuur met marshmallows. Zondagochtend begon met opruimen, waarna Levend Bingo en een zeskamp werden gespeeld. Voor de lunch bakten diverse ouders heerlijke pannenkoeken. Daarna werd de camping weer afgebroken en keerden alle kinderen moe maar voldaan terug naar huis.

    Omdat al onze jeugdteam gezamenlijk met de eigen vereniging op kamp gaan, zorgt dat voor een sterke teamspirit en betrokken ouders. Ouders hielpen bij de op- en afbouw en bij het begeleiden van de spellen. Ook de oudere jeugd, zoals de jongens en meiden van de B- en C-jeugd, hielpen bij het begeleiden van de jongere leden. We kijken terug op een onvergetelijk kamp. Op naar volgend jaar!