• Einduitslag Grote Clubactie

  2 dec 2023

 • Afgelopen week hebben we de einduitslag van de Grote Clubactie bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt aan de 2 leden met de meest verkochte loten. We hebben maar liefst 730 loten verkocht en daarmee het prachtige bedrag van € 1.752 euro opgehaald. Dat gaan we goed besteden aan wedstrijdtenues en trainingsmiddelen. 

  De leden die de meeste loten verkochten zijn: Lila met maar liefst 70 loten en Tommy die maar liefst 51 loten verkocht aan zijn familie, buren en vrienden. Ze kregen allebei een mooie prijs die beschikbaar werd gesteld door één van onze sponsoren: speelgoedwinkel De Kleine Reus.

 • Bedankt aan alle leden die zoveel loten hebben verkocht, de vrijwilligers die alles georganiseerd en ingevoerd hebben en natuurlijk aan alle kopers van de 730 loten! We zijn ontzettend blij met het resultaat. 
   
  sponsor worden van Unitas '63?
   
  Wij werken er momenteel hard aan om sponsoren te werven. Kent u of bent u iemand die onze vereniging als hoofdsponsor, kledingsponsor of sponsor van banners, vlaggen of balsponsor wil sponsoren? Neem dan contact met ons op via communicatie@unitas63.nl.