• C-jeugd (13-14 jaar)

  De teams van de C-jeugd bestaan uit jeugd van 13 tot 14 jaar. Kinderen tot en met 12 jaar spelen handbal op een andere manier dan volwassenen. De regels zijn aangepast aan de belevingswereld en -drang van de kinderen. Vanaf de C jeugd worden de regels gehanteerd zoals ze ook bij de senioren gelden. Alleen de wedstrijden duren iets korter, namelijk 2 x 25 minuten.

  Trainingstijd veld: dinsdag 19:00 tot 20:30 uur
  Trainingstijd zaal: dinsdag 20:00 tot 21:00 uur - donderdag 19:30 - 20:20 uur

  Trainers: 
  Hella Lockhorst-Waser, Joost de Jong, Eric Oude groen en Bjorn Schipper

 • Vanaf de C-jeugd gaan de jongens en meiden apart spelen. De meiden spelen met een bal maat 1, de jongens met een bal maat 2. In het spel zie je dat er meer op de cirkel wordt verdedigd en er meer fysiek contact is. Vanzelfsprekend is de scheidsrechter er om de wedstrijd in goede banen te leiden en geeft vrije ballen, tijdstraffen en/of straffen met gele en rode kaarten. Lees meer over de spelregels op handbal.nl.

  Handbal is een populaire sport in Nederland. Dat merken we bij Unitas '63 ook. Onze vereniging en het aantal teams binnen de jeugdhandbal groeit. Naast jeugdhandbal is er ook een senioren damesteam en een senioren herenteam. De zaalcompetitie spelen we in de Olympiahal en de veldcompetitie op het handbalveld bij MSV '71 in Maassluis. Lees meer over onze vereniging.